terug naar overzicht

Van Herck nieuwe Commercial Director Harmony

Groei vraagt om versterking

Jef Van Herck treedt aan als Commercial Director van Harmony. Het bedrijf geldt al meer dan twintig jaar als specialist in verzekeringen voor consumentenelektronica, zowel voor retail als voor de zakelijke markt. Na positieve resultaten in 2021 wordt ook komend jaar een gezonde groei verwacht.

Van Herck (39), afkomstig uit België, bekleedde in het verleden managementfuncties in de retail en de verzekeringssector. De afgelopen jaren was hij voor Harmony al actief als Head of business development. “In 2021 hebben we meerdere omvangrijke partnerships gesloten, wat een aanzienlijke bijdrage leverde aan de resultaten. En ook dit jaar verwachten we een groei door te maken van zo’n 30%.” Om deze groei in goede banen te leiden is het verbreden van de huidige directie voor Harmony een logische stap.

Support en ondersteunend leiderschap

In zijn nieuwe rol zal Van Herck de focus leggen op support en ondersteunend leiderschap. “In de huidige, uitdagende markt vind ik het des te belangrijker om dicht bij onze eigen waarden te blijven. Mijn inzet is om de consument nog meer connected te houden. Ik zal onze online processen, waar we de laatste jaren enorm in geïnvesteerd hebben, nog meer ten dienste stellen van onze partners en klanten. Wij bieden 24/7 ondersteuning, we zullen onze distributiekanalen verbreden en Harmony gaat zich ook internationaal sterker profileren”, zegt Van Herck. “Kortom, het wordt zeker een drukke en uitdagende tijd, maar ik reken erop dat het ook een geweldige tijd zal zijn!”

 

Vorig artikel: