terug naar overzicht

Phone House en Harmony bundelen krachten

Vanaf januari 2022 gaan telecomwinkelketen Phone House en Harmony, specialist in het verzekeren van consumentenelektronica, samenwerken. Na een succesvolle pilot bij enkele van de winkels gaan nu alle 82 Phone House winkels deze verzekeringen aanbieden.

“We zijn verheugd dat we de exclusieve verzekeringspartner van Phone House zijn,” zegt Ronald van Weelde, CEO van Harmony. “We gaan ervoor zorgen dat hun klanten kunnen rekenen op de best mogelijke service bij schade of diefstal. Na een schademelding kunnen zij gewoon terecht bij hun lokale Phone House winkel. Daarnaast zullen onze sales coaches de retailondernemers ondersteunen om Phone House Zeker optimaal in de markt te zetten.”

Jean-Paul Verhaaren, Statutair Bestuurder van Phone House: “Je naam verbinden aan een leverancier doe je niet zomaar. Luisteren naar onze klanten hielp ons bij het maken van de keuze voor een nieuwe verzekeringspartner. Onze klanten kunnen niet zonder hun smartphone en wij kunnen niet zonder een goede verzekeringspartner. Als telecom retailer zijn we op zoek gegaan naar de beste partner. Een die met ons meedenkt, vooruitstrevend en innovatief is. Die hebben wij gevonden in Harmony. Wij zijn erg blij dat Harmony het mogelijk heeft gemaakt om onze naam te verbinden aan hun verzekeringsproduct.

“Onze droom is om alle Nederlanders met elkaar te verbinden met de juiste producten en diensten. Harmony helpt ons elke dag dichter bij onze droom te komen.”

Vorig artikel: