terug naar overzicht

Harmony verstevigt positie in België

Specialist in het verzekeren van consumentenelektronica Harmony is al lange tijd succesvol actief op de Nederlandse retailmarkt. Vorig jaar is Harmony uitgebreid naar België met een tweetalig Belgisch salesteam en de groei is zichtbaar. Om de huidige positie verder te versterken is Harmony een samenwerking gestart met de grootste inkooporganisatie in België, Connect+.

Connect+ is ontstaan uit een intensieve samenwerking van meer dan 1000 zelfstandige ondernemers in verschillende branches, waaronder telecom en IT. Deze zelfstandige ondernemers opereren onder meer in formules Selexion, Exellent en Expert. In totaal zijn er 1400 winkels aangesloten bij Connect+ in België. Deze winkels bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten, en deze klanten worden nu ook door Harmony bereikt.


Kevin Bresseleers, Key Accountmanager België bij Harmony:
 “Harmony is gestart in België met dezelfde kwaliteit in service en eerlijke verzekeringsproducten als in Nederland, maar dan aangepast op de Belgische markt en regelgeving. Harmony heeft speciaal voor de Belgische markt diverse verzekeringen ontwikkeld waarmee vrijwel alle elektronica zoals klein en groot huishoudelijke artikelen, tv’s, IT en telecom, verzekerd kan worden. Het aantal businesspartners waarmee inmiddels een samenwerking is gestart groeit snel. Er is nog veel potentieel in België; we helpen onze businesspartners te groeien en werken hierbij nauw samen met hen.”


Sam Soete, Category Manager Mobile bij Connect+:
 “Toen wij eind 2019 in gesprek raakten met Harmony was onmiddellijk duidelijk dat er een aantal gemeenschappelijke kernwaarden zijn. Wat wij waarderen aan de samenwerking met Harmony is dat onze winkelpunten worden ondersteund om complete service te verlenen aan hun klanten, zonder omslachtige procedures. Zij krijgen hierbij sterke lokale ondersteuning en coaching voor de verkoop. Wij hebben samen een product op maat gecreëerd dat een oplossing biedt voor de huidige en toekomstige vraag. We zijn dus verheugd Harmony als partner te verwelkomen in ons netwerk en kijken uit naar een samenwerking op lange termijn.”

Vorig artikel: