Referenties

Referenties

Door onze one-stop-shop oplossingen krijgen we veel enthousiaste reacties van consumenten en winkeliers. Dit levert trouwe en zeer tevreden klanten op. In deze tijd met weinig merktrouw is dat iets wat we u graag gunnen.

Referenties

Ivizi
De samenwerking met Harmony geeft ons nu de mogelijkheid om klanten een totaaloplossing aan te bieden. Zij kunnen hun producten verzekeren en bij problemen gewoon bij ons terecht. Hierbij kunnen we kwaliteit en snelheid garanderen.

Ivizi
De samenwerking met Harmony verloopt soepel en direct. Hierdoor kan er snel geschakeld worden. Hier hebben onze klanten profijt van. Voor zowel Harmony als voor ons is dit een win-win situatie.

Optie1
Harmony heeft ons en onze ondernemers intensief begeleid in het kunnen aanbieden van de services van Harmony, waarmee ons gehele serviceniveau richting eindklant naar een hoger plan is gegaan.

Optie1
Als wij Harmony moeten aanbevelen dan is dat om de flexibiliteit in houding en proces, om samen het einddoel te bereiken. Wij hopen ons partnership te intensiveren, waarbij de diensten van Harmony een significant onderdeel worden van het aanbod richting consument.

DirectSale
Samen met Harmony verzekeringen hebben wij het DirectCare verzekeringenpakket ontwikkeld, https://www.directsale.nl/content/15-directcare zodat wij voor onze klanten tegen zeer scherpe tarieven maximale zekerheid kunnen bieden.

DirectSale
Wij hebben zeer zorgvuldig onderzoek gedaan via welke partner wij verzekeringen willen aanbieden, want wij willen onze klanten echt ontzorgen. Met name de snelheid van afwikkelen van de schades en correcte wijze van communiceren met ons en onze klanten is voor ons een reden om Harmony aan te bevelen.

DirectSale
Wij hopen dat Harmony ook betaalbare lease oplossingen gaat introduceren.


Bel ons

Liever mailen? Vul dan het contactformulier in.
We nemen de eerst volgende werkdag direct contact met u op.

Mail ons

Liever mailen? Vul dan het contactformulier in.
Dan nemen we de eerst volgende werkdag contact met u op.

Bedankt!